Cestování,  Zdraví,  Zdraví a sport

Wellness pobyty v Česku pro váš báječný víkend s rodinou

Pokud máte pocit, že jste s energií téměř na nule, je na čase poohlédnout se po odpočinkovém víkendu. Blíží se 1. máj, proč ho neoslavit relaxací ve formě wellness? Na výběr jich je nespočet, užijete si zde i rodinné pobyty. Spoustu příležitostí nabízejí třeba tolik oblíbené Beskydy.

Nebudete vědět, kam dřív

Lázně Beskydy mají své wellness balíčky nachystané skutečně pro každého. Na své si přijdou rodiny s dětmi, zamilované páry i senioři. Zaměříme-li se na wellness pro dva, můžete se těšit na opravdovou romantiku. Co byste řekli na ubytování s vlastní saunou a masážními křesly? Aby byl nevšední zážitek doveden k dokonalosti, v rámci balíčku nechybí romantická večeře a lahev moravského vína. Masáže, vstupy do wellness a termálního parku jsou pomyslnou třešničkou na dortu. Ani rodinný pobyt v Beskydech nepřijde zkrátka. Je doslova nabitý aktivitami i odpočinkem. Rodiče se krásně zrelaxují díky neomezenému vstupu do wellness zahrnujícím saunu, whirlpool a bazén, děti se do sytosti vyřádí v dětském a lanovém parku. Wellness pro rodiny s dětmi počítá s vaší aktivní dovolenou, proto je balíček doplněn o vypůjčení šlapadla, vstup na pašeráckou stezku a slevu na půjčení kol.

Kam vyrazit do okolí?

Lázně v Beskydech mají své nepopiratelné kouzlo, ovšem byla by škoda nevyrazit do překrásné okolní přírody. Mezi nejatraktivnější turistické cíle patří Pustevny s typickými dřevěnými stavbami v lidovém slohu z 19. století. Nedaleko od nich se nachází hora Radegast s pověstnou 3 m vysokou sochou stejnojmenného boha Slunce a hojnosti. Za zmínku rovněž stojí další nejnavštěvovanější lokality Lysá Hora, Velký Javorník a Malý Smrk. Jak je patrné, svou dovolenou či prodloužený víkend si skutečně užijete, jak se patří. Relaxujte už při výběru pobytu na Spa.cz.

Napsat komentář