Bydlení

Dřevěné madlo na zábradlí má praktickou, ovšem i estetickou funkci

Schody jsou nedílnou součástí nejen mnohých domácností, ale i takřka každého komerčního prostoru, a to ať už z praktických, nebo estetických důvodů. Výběr schodiště vyžaduje velkou pozornost, což platí taktéž pro zábradlí. V následujících řádcích se zaměříme i na madla.

Zábradlí poskytuje stabilitu a bezpečnost, navíc ovlivňuje celkový vzhled prostoru. Vybrat zábradlí pro schodiště je obtížné, protože je nezbytné zvážit aspekty, jako jsou materiál, design, povrchová úprava a další přizpůsobitelné atributy.

Proč používat dřevěná madla?

Dřevo je nadčasový a všestranný materiál, který je ideální volbou do každého prostředí. Věděli jste o tom, že dřevěná madla jsou oblíbená nejen v rodinných domech, ale i v bytových objektech, komerčních budovách a dalších prostorách?

Je to estetická volba, která nikdy nevyjde z módy

Klasický vzhled dřeva je vždy příjemný na pohled. Dřevo je vhodnou volbou, pokud chcete, aby prostor působil moderním a sofistikovaným dojmem. Velkou výhodou je, že neutrální tón dřeva sladíte s ostatními okolními prvky a barvami, a tím pádem je dřevo jako takové vskutku univerzální.

Vydrží zkoušku časem

Dřevěné konstrukce jsou odolné a pevné, zejména pokud jsou řádně ošetřeny. Především tvrdé dřevo je dlouhotrvající materiál, který se hodí i do prostor s velkým provozem, jako jsou kancelářské budovy.

Efektivní a nákladově efektivní údržba

V nejhorším případě se na povrchu dřevěného zábradlí může usazovat prach. Na rozdíl od nerezového nebo mosazného zábradlí (které je třeba neustále leštit a čistit) se na dřevěném zábradlí neprojevují nečistoty a špína.

Materiál příjemný na omak

Dřevěná madla nejsou na rozdíl od nerezové oceli na dotek studená.

Podívejte se tedy do nabídky společnosti KOVOINOX s.r.o., která má v širokém portfoliu i pohon dvoukřídlé brány a další produkty.

Napsat komentář